Friday, May 30, 2008

:::30 Mei :::

Hari ni pening sangat pala aku ni :hilo:dah la cam nk demam:sakit:

Minggu depan dah nk kena tukar bilik baru so,byk la brg nk kena kemas
sedih sgt, lately ni every 2years aku mesti tukar bilik ..baru nk mesra2 dh kena tukar lg
::(

Tapi apa leh buat...saya yang menurut perintah. Anyway aku just kena tukar bilik ja but still department yang sama :eheh: so keja aku tetap mcm biasa , outstation lama2, meronda sa-malaya, bertenet smp bengkak mata ---tu pun kalo dok kat opis la :ahaha:

Aku mmg takda keja pun kalo dok kat opis ni, asik dok melayari tenet dr kol8-5...wugi wet kerajaan bayar gaji kat org cam aku ni :anongnangyari:

apapun aku tetap suka ngn keja aku ni...walaupun enviroment nya hanya sesuai utk org lelaki tapi aku tetap akan keja ni smp pencen :inlove:


so, mggu depan aku keja ngn suasana baru, bilik baru...behh nyerrr, tak sabar lak aku nk kemas2 brg ni :woooh:


ok la korang tu jer aku nk ckp :devilishgrin:

choww
:astig:


MORALNYA :---> Aku nk testing icon tu jer sbnrnya :ahaha::ahaha:

Thursday, May 29, 2008

:::Mimpi dan Sedar :::

Suatu hari dibening yang indah...ku susuri dusun buah-buahan peninggalan nenek dengan menaiki motosikal buruk abahku PAM 420 , pagi ni kesihatan abahku kurang sihat jadi aku sebagai anak tak smp hati melihat hasil getah dibiarkan bertakung didalam takungan yang hanya akan dipenuhi embun. Aku bergegas mahu ke ladang memungut hasil titik peluh abah ku agar dia tersenyum seperti selalu....

Dalam perjalanan yang kelam, aku yang masih belum biasa merentas semak mengagahkan diri dalam kesamaran pagi mengumpul hasil getah dgn bertemankan siulan dan ciuman nyamuk dibadanku....leka aku menunaikan kewajipan...

ssstttt...ssssttt....ssstttt
syhhhh....syhhhhh....syyhhhhh

ku toleh ke kiri dan kanan...dia siapa,namun spt sesuatu myusuri didedaun kering ...smakin lama smakin hampir bunyi itu dgn ku....hatiku berdegup kenyang "apa benda lak ni"....

ssstttt...ssssttt....ssstttt
syhhhh....syhhhhh....syyhhhhh

Kedengaran semakin hampir...

Arghhhh.....UUUuuulllllllaaaarrrr, erk adoiiiiii.....bisanya......
Ya allah kaki aku...mcm mana ni, semakin mgembang tanda amarahnya pada aku...
hah....sekor lagi, besarnya ya allah....tolong la aku....

Ku gagahkan jua utk bangun dan beredar...aku dibelit oleh senduk yang besar...bapak dia barangkali omelku ,eeiii hilang segala kegelian aku pada spesis reptilia ni...yang penting aku selamat....ku mghentak2 kakiku agar terlerai belitan dan terus berlari pulang ke rumah...

Hilang segala kesakitan ku asalkan aku dpt myelamatkan diri, Sampai dimuka pintu aku menarik nafas lega,ku laungkan kesakitan agar seisi rumahku myedari kpulanganku tetapi tiada siapa,hampa..Ku kuak pintu utk memasuki rumah dan sempat ku menoleh ke belakang...Masya Allah aku diekori reptilia shingga ke rumah,...aku terus berlari masuk ke dalam bilik smbil menjerit.....ditelinga ku kedengaran Ssssiisstt..syhhhh smakin dkt dgn pintu bilik ku...Ya allah apa salah aku, kau selamatkan lah aku dr anasir ini.....

Ku Menangis dan terus menangis.....sambil berdoa pada-nya
Ya allah bantulah hamba mu ini ya ALLAH....


Kringg..........

HUarrghhh, perlahan ku buka kelopak mata ini...pandangan masih didalam bilik., ku lihat jam tepat 5.45pg..Ohhh,mimpi rupanya aku td, ingatkan betul2 la ada ular hehe...Alhamdulillah

MORALNYA ----> aku pun taktahu kenapa tiba2 aku leh p pungut getah, abah aku bukan ada kebun getah pun hahaha mimpi2..mainan tido betoi la...so, basuhlah kaki b4 beradu hehehe


Lenaku diulit mimpi dipatuk ular.........eiiiii, takmo lg mimpi reptilia tu, Aku Geli....


pstttt.....uit, korang percaya ke mimpi kena patuk n dibelit ular ni ada org nk masuk minang kita..ye ke,btl ke tafsiran mimpi dr org tua2 ni?


Ular ni la dlm mimpi aku semalam..... :-ss

::: Kenangan Terindah :::

Semalam sebelum aku beradu, sempat aku belek2 laptop...jadi aku terrr la, terjumpa pic ni hehe
sempoi kan terkenang aku masa kenduri dila & arman tahun 2007, dlm sesi pengambaran ni bukan pengantin yang penat posing tapi kami yang dibelakang tabir ni pun tak kurang hebatnya tgk la shoot yg paling cantek kat sawah ...nice sgt tempat ni dan yang penting aku la yg paling over muahaha...cam kenduri kawen aku jer :D

so,smpt la aku edit skt pic ni biar nmpk aku yg kat dpn tu ...cam gian nk tawen jer hehe..sori la pelakon tambahan kat blkg tu aku blurr kan skt :)

Dalam pada tu smpt gak aku berangan, nanti aku kawen aku nk gak amik pic outdoor camni, tak kira la hubby aku nk ke taknak, aku nk paksa gak amik pic outdoor camni..lgpun seumur hidup skali jer kawen hehe.Harap2 impian aku ni tercapai gak satu hari nanti. I.ALLAH mudah-mudahan :D

Hmmm,dalam dok berangan kawen2 ni aku pun takto pukul bape aku terlena smlm....tapi aku ada citer nk kongsi ngn korang lagi....tggu tau...ada smbungn pas ni hehehe

---wat saspen jer---

KAN.....


Wednesday, May 28, 2008

::::Hari Yang Membosankan::::


Sejak dulu lagi kehidupan aku tak pernah berubah...acap kali kebingungan melayan hari-hari yang membosankan dalam hidup ni...keja banyak tapi aku yang malas nk buat jd bukan salah sapa2 pun...


Untuk ke sekian kalinya ..hari ni 28 Mei 2008 sekali lagi aku dilanda kebosanan tahap gaban , huaarrggghh tuhan sj yang tahu apa yang aku rasa hari ni, ditambah ngn "insan ksygan" aku yg bersikap amat lah pelik...kenapa yer....ntah la...ku biarkan dia dgn dirinya dan aku yg kebingungan seharian ...

Korang mesti pelik kan apa kaitan boring aku yg tahap gaban ni ngn pic kat aweks kecik tu kan hehehe

sebenarnya bila dh boring sgt aku tgk jer muka dak kecik ni hehehe...chumel kan, ni la anak sedara aku nama dia NurFaiqah Dayana...dak fotogenik nih, pantang nampak kamera senyum jer, hehehe. Sejuk je mata nengok dak ni...sonoknye kalo dapat baby gurl camni huhuhu mula la aku nk bangan ni, nak dpt anak pun lambat lg...ntah bila la nak kawen hehe.Asik g kenduri kawen kawan2 jer, dok meratap syahdu jer pelamin org :|


moralnya ----- pelihara lah anugerah terindah dr-Nya , syukuri dan insafi nya selalu moga diberkati...amin



:::: Kad Kenduri Paling Sempoi 2008 ::::


Pejam celik, pejam celik dah nk kawen dah abg aku ni....punya la pandai berahsia smpkan dia bertunang pun aku takto, patut la besday dia 14.12.2007 ritu diam jer...rupanya dia dh bertunang ..smp ati adik dia pun tak bgtau ...menci tau :|

but santek tau kad dia...mmg rock abis cam org nyer hehehe...berangan gak aku nk wat kad sendiri yg slumber abis camni ;)) tapi ada ke org nk dtg nanti huhu
yang aku respect...dia wat brg hantaran sendiri...uwaaa tak sgka jiwang gak abg aku ni....nanti hrp2 sudi la dia watkan hantaran kat aku lak hehe

ANYWAY....

SELAMAT MELANGKAH KE ALAM PERKAHWINAN...

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat bersama selamanya


-----i`m happy with u my bro----
miss so much
Congratulations

Monday, May 26, 2008


:::: Durian :::::

Sekarang ni kat Utara ngh musim buah....merata2 ada buah-buahan tempatan cam yang aku nk tunjuk kat korang ni...duyan sodap dmakan hehe

kalo korang nk tahu aku la makluk allah yg paling suka makan duyan...sorang aku jer leh makan smp 3,4 bijik...bukan ulas k...bijik hehehe so sapa2 yg berasa nk banje aku mkn duyan ni kalo setakat sebijik tak pelawa kat aku pun takpe aku tak kisah ;))

Aku bukan la poyo sgt nk tayang kat korang aku bergambar ngn duyan tapi ada la something aku nk kongsi ngn korang :d

apapun...cuba korang perati betul2 pic kat bawah ni

Chumel tak duyan ni..nmpk sedap kan

pic lebih dkt ni..ada pasan apa2 tak?


Korang nk tahu tak apa yg aku nk bg tahu ni :-?

Sebenarnya duyan ni bukan duyan betul hehe...replika ja tu dlm tu ada gula hahaha...duyan ni hantaran adik sepupu aku semalam dia btunang...
aku dr umah tunang dia lagi aku dok ngikut jer buah duyan ni, tertarik dan menarik pandangan mata aku jerk hehe

TAPI...aku mmg respect abis sapa yg wat hantaran duyan ni...tgk cara nk wat punya la renyah..kena gunting kecik2 wat kon, pastu nk gam la apa la..kalo aku jgn hrp la nk wat...org penyabar jer leh wat :(( cam aku amik duyan betul jerk wat hantaran senang hahaha...

kepada bakal2 pengantin...wat la hantaran yang simple2 but nice, susah2 cam duyan ni pun takde maknanya org buka bukannya meninggalkan kulit duyan..tapi hanya kertas heheh


::: 25 Mei 2008 :::

Segannya aku nak mangun hari ahad yg indah ni....tapi apa kan daya semalam aku dh ponteng hari kena gak g keja :(

asik bau tahi ayam ngn ammonia ja aku seminggu ni...tak tahan betul la :((

aku pun takto alat ok ke tak..dh la expired :-ss

tinggi toi reading ammonia :-ss

see ...penuh tahi ayam wekkkk

Dah masuk 2 minggu aku wat keja ni...berjemur, berpanas tapi bacaan tetap tak reduce ke 0...huh selagi tu la aku kena berjemur nk analisis bape hari Effective Microorganisme(EM) bertindakbalas ngn najis n release gas ammonia smp zero huwaaa, tak jd keja aku asik wat benda ni....byk lagi keja aku yg tersadai disidai leh bau taik ayam ni ....

EM ni teknologi jepun nk wat kat msia..aku takto la effective ke tak, sana takpa la sejuk, ternakan pun dah dok lam aircon, msia ni ternakan masih kat umah setinggan...apapun kita tgk je penggunaan EM ni setanding spt di Jepun or tak...

EM :----Bahan sisaan terbuang dari jenis sayuran yg dieram mbolehkan ia mneutralkan air, tanah and seumpama ngn nya

Penggunaan EM di jepun sebagai :---

1 Pencuci tandas
2 Pencuci pinggan, pakaian
3 Air minuman dan mandian manusia
4 Kegunaan kepada ternakan, sumber air dan lebih dikenali sbg benda idup apapun blh :D

MORAL NYA----> ada kawan aku amik wak balik nk wat minyak rambut :-ss




::: 24 Mei 2008 :::

Sabtu yang boring hehee
Hari ni sepatutnya aku g keja tapi disebabkan kemalasan aku dh tahap gaban aku malas nk g keja ;))
so, aku amik ksempatan tido smp kol10 am :D
muaahaha

Walaupun cuti aku sibuk gak rini...sibuk ngn kemas umah, masak utk tok aku yg masuk kat spital :(


so, agenda hari ni :


1 Tido
2 Makan
3 Ngemas umah
4 Masak
5 Melawat my lovely tok :D
6 Beli Baju baru hehehe


----and----

----malamnya jd kelawar----

Aku g detim ngn sorang dak ni kat tempat ni :-"


Layannn jerkkkk :P
(Pic malam ni tak santek sgt la)

with Shem & Helangputih yg suka sgt tutup muka :D

kuruih toi dak shem ni..amik la isi yana skt :D

Menu malam detim ngn shem


Tapi....
Sungguh aku tak sangka si kecik shem tu siap belasah lagi nasi lemak pas kena char keow teow hebat2 :-ss anyway tak rugi bwk dia jln2 senang makan ja apa yg ada :)
cuma aku tak kesampaian nk banjer dier kepsi, tggu yana p sana la yer :D


nice to meet u shem

Turuti hadir with Shem :--- Penyuxp, Tombaks, Corey, Helangputih, Adikanakabah, Hcj + Family :D




Wednesday, May 21, 2008

:: :: :: My Boo :: :: ::

There’s always that one person
That will always have your heart
You’ll never see it coming
Cause you’re blinded from the start
Know that you’re that one for me
It’s clear for everyone to see
Ooh baby ooh you’ll always be my boo

[Alicia intro:]

I don’t know bout cha’ll
But I know about us and uh
This is the only way
We know how to rock
I don’t know bout cha’ll
But I know about us and uh
This is the only way
We know how to rock

[Usher Verse:]

Do you remember girl
I was the one who gave you your first kiss
Cause I remember girl
I was the one who said put your lips like this
Even before all the fame and
People screaming your name
Girl I was there when you were my baby

[Chorus:]
[Usher:]
It started when we were younger
You were mine my boo
Now another brother’s taking over
But its still in your eyes my boo
Even though we used to argue it’s alright
I know we haven’t seen each other
In awhile but you will always be my boo

[Alicia:]
I was in love with you when we were younger
You were mine my boo
And I see it from time to time
I still feel like my boo
And I can see it no matter
How I try to hide my boo
Even though there’s another man in my life
You will always be my boo

[Alicia Verse:]

Yes I remember boy
Cause after we kissed
I could only think about your lips
Yes I remember boy
The moment I knew you were the one
I could spend my life with
Even before all the fame
And people screaming your name
I was there and you were my baby

[Chorus:]
[Usher:]
It started when we were younger
You were mine my boo
Now another brother’s taking over
But its still in your eyes my boo
Even though we used to argue it’s alright
I know we haven’t seen each other
In awhile but you will always be my boo

[Alicia:]
I was in love with you when we were younger
You were mine my boo
And I see it from time to time
I still feel like my boo
And I can see it no matter
How I try to hide my boo
Even though there’s another man in my life
You will always be my boo

[Usher:]
My oh, My oh, My oh, My oh, My Boo

[Alicia:]
My oh, My oh, My oh, My oh, My Boo

[Chorus:]
[Usher:]
It started when we were younger
You were mine my boo
Now another brother’s taking over
But its still in your eyes my boo
Even though we used to argue it’s alright
I know we haven’t seen each other
In awhile but you will always be my boo

[Alicia & Usher:]

I don’t know bout cha’ll
But I know about us and uh
This is the only way
We know how to rock
I don’t know bout cha’ll
But I know about us and uh
This is the only way
We know how to rock



::21 Mei 2008::

Huhhh, penatnya rini...keja keja keja....
walaupun tak teruk mana tapi bila bjemur je tengah panas mula2 kepala otak aku ni nk panas ja :D

Selagi tak result ammonia tak reduce smp 0 selagi tu la aku kena p amik bacaan :(( penat siot, makin hari makin bertambah lak ladang yang nk kena aku p reading :((
udah la panas bangat skrg ni, buah duyan la dok bgayut ja ...wat aku tgugat :( eiii tak leh tahan betoi aku ngn duyan :D

anyway..i hope keja leh settle dlm next week :| kalo tak hitam la kulit aku yg putih ni ahaksss :D

-----itu lah keja aku yg tak sudah2----


Hari lak Hari Lahir My Tok....Tom Binti Udoh :D


Walaupun kat spital aku tetap gak nk banjer tok aku Bubur Ayam McD hehehe....
Lagipun tu la satu2 nya pembuka selera tok aku bila tak lalu makan :|

Harap2 tok beransur pulih hari ni...tak sabar aku nk balik umah hari ni... :D

Doa ku :----> " Semoga Allah memberi kesihatan yang baik pada tok, smoga allah panjangkan umur tok dan smpt tgk aku kawen...i.allah....amin..."


Now 4.06 pm...tggu nk punch ja kol 5 :)

Semoga Hari ini semua insan yang mengenali aku sentiasa dalam lindungan Allah swt.........AMIN


::end::

:: 20 mei 2008 ::

Hari ni aku takda nk wat apa2, hanya mencari benda yang tak jmp2 akhirnya
wat serabut pala otak aku jer rini....

6.45pm

Balik terus p mkn, lapar lak perut ni, mam char keow teow ngn hcj, wife n penyu. lama tak mkn sedap bangat, cam nk mkn 2 pinggan tapi soh order ada org wat2 lupa lak kat aku =((

otw nk balik tu my mum call...my tok masuk spital lg :( adus sedih betul la, tahun ni dh 5kali kuar masuk spital aku pun takto nk kata pa lagi..difikiran mula teringat amanat2 yg belum mampu aku tunaikan...ya allah berikanlah aku petunjuk :|

Bergegas aku pulang mau ke hospital...penat betul aku hari ni :|

Apa yang mampu aku lakukan hanya panjat kan doa pada -Nya moga tok sihat seperti sediakala....amin....

dan hari ni jgk :--

Besday my friends pali----"semoga allah pjgkan umurmu dan murahkan rezeki dan jodohmu....amin..."

11.50 pm

zzzZZZzzzz

::end::


Tuesday, May 20, 2008

---Wedding--

:::17 Mei 2008:::

Terlalu sukar utk aku lafazkan dibibir tetapi hati ini terlalu sebak pabila seorang lagi teman baik ku melangkah ke alam rumahtangga...syukur diatas anugerah jodoh padanya.

Dan Aku...
Hanya mampu meraikan kegembiraan untuk mereka...sedangkan hatiku kalut menahan sebak... bila agaknya aku akan merasai kegembiraan seperti ini...Aku hanya mampu berdoa padaNya agar aku mampu kecapi saat-saat terindah dalam hidupku....

Buat temanku

Noor Fadzilah & Faizal

"Selamat Pengantin Baru"
---Semoga Allah Memberkati Jodoh Kalian sehingga ke Akhir Hayat---

--inai merah dijari disulam cincin tanda ikatan kasih dan sayang--

--Tangan dikucup mesra tanda hormat pada tersayang--

--KAMU--

--Selamat Berbahagia--

--Teman-teman persekolahan--


:::::::::::END::::::::::::::


Thursday, May 15, 2008


::15 Mei 2008

Hari ni aku g wat program kat breeder farm, tapi dlm wat keja tu aku tpandang kolam.
so apa lg,aku ngn hcj p la melawat...sekali tgk anak katak hehehe ...byk tau beribu2 ekor ada, teruja betoi aku tgk ngn katak2 yg besar tuh :-ss

so...ikuti la pic kat bwh ni :D


Ni kolam anak katak...

Comey tak?kena penyet ngn tangan gumuk aku hehehe

ala mucuk2...adiah utk wisha kat boling nanti ;))

"are u my charming?" :-"


***moralnya --- jgn terlibat dgn perniagaan ini :D

Wednesday, May 14, 2008

::14 Mei 2008::

Hari ni mungkin terlalu berbeza dari selalunya dan hari ini jua segalanya telah terlerai
dan aku bersyukur kerna masih ada kesempatan buat diri ini dan terima kasih
kerna masih ada ruang utk aku dihatimu....

Aku hanya mampu meneruskan kehidupan ini andai kau sentiasa disamping ku ...
Berikanlah aku ruang dan kesempatan utk
membuktikan betapa tulusnya hati ini...
Maafkan aku atas segala Kelemahan diriku

---Aku Sayang Kamu---

Tuesday, May 13, 2008

::13 Mei 2008::

Meniti kehidupan seperti biasa....
aku masih bercuti, taktahu kenapa malas sebegini...
apapun yg aku lakukan hanya aku yg tahu...

Rindu merindui,...
Kasih mengasihi...

---Siapa Aku Dihatimu---

::12 Mei 2008::


Huarghhh, boring nyer ari ni....
Sebenarnya aku cuti disebabkan ada ketumbuhan kecik hehe
so, bila cuti keja aku cam biasa la kan...

1.Bangun lewat
2.Kemas Umah
3.Masak....
4.Melingkar sambil on9 huhuhuu
5.Tgk Bella :-"
6.Online sampai malam...
7.Tido zZZZzzzz...

----Bosankan idop aku----


Monday, May 12, 2008

Thanks to all my friends....

11 mei 2008

9.10 malam ...aku smp di Kuala Juru, spt biasa aku menuju ke arah kawan2 yg setia menanti kelewatan aku kali ni....maaf kalian, aku terlalu letih hari ni tapi utk semua aku gagah kan jua kaki ni...

Dalam perjalanan ke meja, ku rasakan semua org memandang ke arah ku ..."kenapa semua org tgk aku nih..."--bisik aku sendirian


Smp di meja aku masih lg bingung takda apa2 yg pelik melainkan lauk dah terhidang utk dimakan...erm...bila duduk jer, ya allah....terpampang banner penuh muka aku...arghhhh malunya semua org kat situ tgkkkkkkk mmg suprise giler kali ni aku mmg tak sangka betoi disediakan banner yg besar camtu ingatkan ada mkn2 jer.... ngehhh2 malu maluuuu.... dh la umur dh tua 26 dh weyyy tapi masih dpt sambutan camtu :| tima kasih kawan2 tsayang....

TO---> PenyuXP, Tombaks, Arman25, Awektaurus, Melyssa_Nadia, Aisyah, Corey & Hilangcarijumpa sekeluarga....thanks a lot... i love u all....

nothing to say my friends.....u `re my soul......

Besar giler...... :-ss


Ada acara tulis ucapan lak tu kat banner huhu
terima kasih diatas wish u all semua muahhh :* :* :*


Antara yg terlibat...yg takde dlm pic ni corey n hcj family`s :D


"Tiada kata2 indah yang mampu ku ucapkan utk kalian kerana disini aku terasa indah dan bahagia selamanya bersama KAMU...."

*Terima Kasih diatas Segalanya utk Aku*

Kau dan Aku...Mereka dan Kita


Kau dan Aku
---moga segalanya milik kita abadi selamanya---


DAN....

MEREKA JUA....

Aku gembira jika KAMU berdua jua bahagia....

Selamanya Milik Kamu Berdua :)

Kau , Aku dan Mereka


10 mei 2008

Selamat Hari Lahir sayang....

Hari ni , 10 mei hari lahir insan tsyg dan aku selalu bdoa agar kami boleh celebrate sama2....alhamdulillah doa ku tmakbul untuk meraikan nya utk dia...walaupun tak seberapa sambutanya aku cukup bahagia kami dpt bersama disamping teman :)

my lovely mr.madir....eppy besday :*


my besday gak 11 Mei....kita kongsi kek yer :*

---terbalik lak pic ni---

Detik waktu antara Kita


Thanks to my friends yg bsusah payah amik yana utk semua ni

Padli & Intan
(Aku ada kerana Kamu berdua)

dan kereta ini yg berjasa sepanjang yana di sana...pakej with tuan keta sekali hehehe

merasa gak naik :-"

10 mei 2008

Hari ni last day kat sarawak but masih lagi keja ... sempat jgk aku g kilang pemprosesan Bird`s nest kat sana smbil tu dpt gak merasa Sup Bird`s Nest yg berharga RM600

Team ke Labuan, K.K n Kuching

this Bird`s Nest yg masih dlm proses pembersihan


Kuching


sempat gak amik pic ngn tucing ni walaupun dh mendung :-"

Wednesday, May 7, 2008

Malas tapi....

Hotel Imperial International Sabah

Malas nk kata apa-apa, just nk share pic kat sini....terpegun betul ngn hotel ni, lawa, cantek,...tak rugi betul outstation kali ni...


Yg penting dpt posing kat kusi ni hehehe


hehehe


Labuan-Kota Kinabalu

Letihnya...hari ni taktahu la nape, rasa lemah sgt tak bermaya rasanya...
yg sebenarnya aku bangun lewat rini hehehe kol10 baru mangun :|
lepas je mandi terus online maklum la taktau nk watpa...leka nya online smp terlupa hari ni nk kena check out, feri ke k.k kol1tghari...
terkejar bersiap bila alarm dh bunyi jam 11.45pg...masa tu baru la terasa perut ni lapar sgt....huaarggghh tensi ngn pangai sendiri rini...ni gara2 smlm, aku tak mkn byk sgt, harap mkn ketam jer kat tanjung aru :|
balik hotel nk tido tak blh asik ingatkan "dia" ja...rindu ke dia pada aku lg....masih sperti dulu ke hatinya pada aku :|

arghhh, tensionnya pala ni ingatkan dia...............

1.00 tghari

Ramainya org nk g k.k rini, perut lapar..barang plak berat nk bawak :((
nasib la dpt seat 1st class leh la rest skt...sempat gak aku online ngn intan n hcj ;)) tapi sengaja aku off line sbb dpt benda ni...tgk la hehehe

makan maggi sj bah atas feri

cerita-cerita diatas takda kena mengena ngn pakcik yg sibuk nk bergambar ngn maggi aku tu hehehe