Wednesday, May 28, 2008

:::: Kad Kenduri Paling Sempoi 2008 ::::


Pejam celik, pejam celik dah nk kawen dah abg aku ni....punya la pandai berahsia smpkan dia bertunang pun aku takto, patut la besday dia 14.12.2007 ritu diam jer...rupanya dia dh bertunang ..smp ati adik dia pun tak bgtau ...menci tau :|

but santek tau kad dia...mmg rock abis cam org nyer hehehe...berangan gak aku nk wat kad sendiri yg slumber abis camni ;)) tapi ada ke org nk dtg nanti huhu
yang aku respect...dia wat brg hantaran sendiri...uwaaa tak sgka jiwang gak abg aku ni....nanti hrp2 sudi la dia watkan hantaran kat aku lak hehe

ANYWAY....

SELAMAT MELANGKAH KE ALAM PERKAHWINAN...

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat bersama selamanya


-----i`m happy with u my bro----
miss so much
Congratulations

10 comments:

cik afeera said...

gile sempoi kad kawen 8-}

fuziana said...

cik afeera ----> hehehe utk teman terapat jer tu ....sent by email :D

[mohamadtahir] [mz] said...

wah...sempoi, :D

fuziana said...

hcj ---- nanti aku kawen aku sent email with rakaman video jemputan :D bukan kad utk dibaca tapi dijemput ngn aluan :-"

[mohamadtahir] [mz] said...

yana---> x sabar la nk tggu...meh i tulun rakamkn:D nti bila tiba masa, u upload jaa:X

fuziana said...

hcj ---- lmbt lg aku nk kawen...........takto bila :|

ntah2 tak kawen smp tua :)) wat rugi ja rakam awai :P

(o_0) said...

soh dia watkn kad kawen kita cni leh :">

[ntah biler ah nk kawen nye =)) ]

fuziana said...

shem ---- ntah bile la die nak tawen nk mintak wat kad lak ;))


shem apasal yana takleh masuk blog shem :-?

Intan said...

yana shem tuh dah tak lama dah...calon pun dah ada dah :D


yana bila lagi :D

fuziana said...

intan ---- ooo, takto lak yana ;)) takpe nanti yana soh abg yana tu wat k :D