Friday, November 14, 2008


Dalam meniti seharian yang agak bz skrg ni aku terleka dgn kehadiran blog aku nih...agak tak terurus kan, tak apdet huhu. Ntah la skrg ni tak menang tangan aku nk wat byk benda, pala lak cam biol kejap nk atur keja yg menimbun2 hehe...

apapun aku mmg takde masa nk tulis benda alah yg bukan2 kat sini skrg ni, sbb aku dh mula nk bjalan merantau negeri org ujung2 tahun ni kiki...ada masa nanti aku uplod pic je utk tatapan korang erk..

Now aku ada keja nk wat...sebabkan "devil" asik soh aku apdet jer aku updet munga ja la kat dia huhu...so jmp lg korang dilain hari babaiiiiiiiiii muahhh :)

3 comments:

[mohamadtahir] [mz] said...

devil tu soh update tp dia x:-" nk kena tangkap boh dlm botol dah tuuu!!

lipanz said...

huhuhu....
lama tak hapdet ngan coretan nih.

fuziana said...

matahir ::: devil tu tunggu umpan ja nk tangkap boh lam botoi kaka


lipanz ::: bz ar...tak smpt mau apdet ;-ss