Sunday, July 19, 2009

||Mood KENDURI KAWEN||

Mood Nk KAWEN

Erk...jgn tak percaya semakin hari aku dh semakin rajin menghadiri kenduri kawen kawan2 aku hehe...ntah la kan mcm tak pcya pulak semakin hari semakin tua aku ni, bila la agaknya aku nk mengikut jejak kawan2 aku ni hehe..apapun aku tetap berserah pada jodoh, kalo lambat tetap aku terima huhu....So, 2minggu kebelakangan ni byk betul undangan perkahwinan...dont know y, bezanya jemputan kali ni mmg berbeza, dulu sememangnya dh tkenal kami org yg terakhir akan menghabiskan lauk pauk hehe, kali ni pun sama,...dulu mkn kami bersama pengantin namun hari semakin berubah, kehadiran kami hanya disambut oleh kaum keluarga...pasangan pengantin ngh shooting outdoor hehe....bermakna lensa photographer di malaysia ni dh berlarutan hingga ke lewat petang,hehe...mmg dh menjd trend zaman ni, pakej pelbagai pakej mau takmau semua tu mmg akan terambil hehe...

Dua2 kenduri kali ni tak bertemu pengantin so, apa yg blh aku cerita di sini, aku plak yang lebih2 posing haha...Kenduri As minggu lepas aku tertarik dgn susunan bilik pengantin dan pelamin, mmg simple tp ala-ala dlm taman, adoiiii terasa sgt aku nk kawen dh huhu...mmg tu la pelamin angan-ku...jom kita tgk,

Cantek kan Pelamin ala2 dlm taman ni
aku nk bsanding atas pelamin camni gak ;))
Simpel but nice...i like it
hehe dpt gak posing atas pelamin angan-ku ni :">
Aksi skandal...tak takut aweks mamat ni haha
-------------------------------------

Kenduri umah PAK HASAAN


Aku dlm mood berangan yang amat melampau haha...Jeng2 ni plak kisah kenduri di rumah Pak Hassan...pengantin kalut nk p outdoor gk dpt tgk sipi2 ja muka pengantin mmg cun gak hehe...pas mkn, aku n mber2 ke port outdoor kami lak...aku mmg teringin nk buat shooting outdoor masa wedding nnt kat sini...tp bila dok berangan, kat tasek pun nk gak, kat sawah pun nk gak...amboi mlampau2 aku ni kan..ikutkan nk je aku sewa baju byk2 buat sesi outdoor nanti :-"
Buat abg nizam, madir, kak ana n mostastro selamat kembali ke penang hehehe.Iena mmg org penang dh...
Melampau dr aku nih... :-w
Kisah bermula disini...aku mmg tekanan bergambar skrg ni.
[takleh kongsi byk2, biar mjd rahsia]

Tunggu kisah esok plak ek

Sebabnya aku tak abiskan angan aku lagi pasal pelamin angan-ku, persandingan sehari-ku haha
so kena tggu la aku abiskan semua angan-angan aku tuh...
So, thanks sudi membaca....

aku mau p sambung wat keja aku yg tbengkalai
~~~da~~~

Hari ini, aku dlm tekanan hidup yang amat mlampau....buat seseorang, MAAFKAN AKU!!!!!


-wslm-

Saturday, July 18, 2009

||Bz..bz...bz||


salam

Udah lama tak coret-coretan disini ....Maaf la yer, aku mmg bz bangat skrg.Byk keja nk buat kat opis, mmg dh tak kenal dunia dh skrg ni...hari cuti pun keja gak :| mmg tak sempat nk berehat2...

Minggu ni aku bz dok edit gmbr tunang minggu lepas, teruja betul nk edit bila si dara tu cun bangat hehe...

cun kan huhu...

Minda aku dlm mood keja ...so, takde masa nk coretan lama2 di sini

guek blah dulu

~~~Da~~~



Tuesday, July 7, 2009

||MGP 2009||

Salam semua....Akhirnya hari yg dinanti telah tiba,MGP kali ni telah dijalankan dgn jayanya bersama peserta2 yang mmg best..penat gak korang kan dibuli,dibahan oleh AJK MGP 2009 kali ni hehe..aku mmg taktau dh nk citer apa...mmg nk gelak ja tgk gmbr, lg plak bila aku mjelajah ke blog2 kawan2 aku, smuanya telah diupdet ngn cerita2 MGP tahun ni..so kalo korang nk tahu apa dh jadi semasa di sana..jom layan blog diorg ni hehehe

http://jaxkbell.blogspot.com/
http://hilangcarijumpa.blogspot.com/
http://melyssanadiea.blogspot.com/

-MAAF-
Aku ditahap MALAS yang teramat
malas mau bikin apa2 lagipun gmbr kat kamera aku semua dh uplod hehe...

*nk dgr panggilan hangit si penyu sila layari blog cik mellah mell ;))

so,guek blah dulu
~~~da....~~~