Sunday, July 4, 2010

PENANG-KL AGAIN

2 Julai 2010

K.L aku datang kembali!!!!!
Huh rasanya dah hampir setahun aku tak menjejakkan kaki ke sana...
Hari ni Jam 9.45pagi aku dengan "excited"nya menaiki BUS KONSORTIUM ... Waaa....dah lama aku tak naik bus,rasanya last tahun 2005, dh hampir 5tahun. Dalam fikiran ni mcm2 yg timbul, selamat ke, lengoh tak nnt uwaaa tp demi "DIA" aku sanggup....Tunggu kt sana yer "m.u.a.h.x.s"

Alhamdulillah akhirnya tepat jam 3ptg aku selamat smp ke destinasi nya...peristiwa dalam bus jgn ckp ler, aku tido je sbb L.A.P.A.R yg melampau huhu...So, smp ke aku terus ke Puchong mengirimkan amanat dari seorang ibu buat anaknya...Aktiviti hari ni g tebuk Bola Boling yg "O.R.G" tu bg ikut saiz jari aku yg agak gumuk ni....Yahoo syok takto nk ckp la huhu.Makaceh SAYANG...
TIDO jom tido...ESK mau bangun awal nk men BOLING huhu...

---zzzZZZZzzzz---

3 Julai 2010

Jam : 8.30 pagi dah gerak g SUMMIT,Usj...adush resah, gelisah takto nk ckp lama dh tak main boling.FRUST ada org tu janji nk main, satu lane lg tp dia...hurmmm. takpe la malas la fkr biar la :(
Rentak permainan 1st game biasa la...Perasaan kucar kacir..mmg hancus la :(
but 2nd game pas arissa dtg terus strike hehehe caya la...penaik semangat dh dtg maceh arissa muahxs....not bad la kali ni 3rd game nk pulun pun aku dh terOPEN 2frame ark...mmg suwey la :(
takpe la janji dpt gak NO.6 dlm kumpulan hehehe...agak lumayan la hadiah kali ni.i like....tak sia2 aku p..thanks u all...

(KL kali ni tanpa KAMERA +tanpa KENANGAN mampu aku selitkan namun ada sesuatu telah ku simpan dalam hati sebagai KENANGAN TERINDAH)

Yok...aku mau pulang..mo rehat, rs sgt letih, sgt pedih, sgt lapa...tp semua tu aku dh tak peduli asalkan aku dpt bantal.syg tlg la...aku mau pulang...

"my dear, pas magrib siap2 k..kita g bangi..."

"owh...yes...orait babe... :* "

psttt...sapa jaga dl..calling2 okeh...ehekhek...

---------ZZZzzzZZZZ---------

TIME UP....let go ARGENTINA.....

Lapa perut ni jgn ckp ler...mmg taktau nk kata pe dh..sblm gerak ke bangi smpat la g pasarmalam kt MARDI,best aku bedal nasi lemurni...pastu teringin CENDAWAN GRG +sos LADA ITAM,,,,huhu sdap smp berebut2 ngn org tu hehehe kata takmau tp dia lak yg lebih ehekehe... :P

MALAM ni agendanya just lepak2 tgk BOLA

ARGENTINA vs GERMAN
nk ikut ckp sotong ke tak?hurmmm apapun GO ARGENTINA pedulikan sotong tu...
uish, ramai giler mlm tu jgn ckp ler...dlm ujan pun sanggup berbasah sbbkan GILA bola..tmasuk la aku...mlm tu ja 6kali aku tukar port..hahaha...
Geng mlm ni mmg ramai sebab semua lari dr AGENDA KENA TEPUNG ngn jaja...hihikhik..tlepas gak aku kali ni huhu....rasanya dkt 30org layan bola kat sana..thanks guys...

Penyu, is,kamen , matahir kompom dh terbungkang hehehe tu la...len kali mai awai mcm i.leh rest dl...huhu...

ERK....GERMAN menang...ARGENTINA dh jadik lauk beb 4-0 huh...sgt sakit ati, takda luck betoi la mlm ni...takpe kita layan la spain mlm ni....aku pun tkto kol bape nk balik syg aku tu siyok je layan kawan2 dia aku pun layan je la bola..hurmmm kompom la kol5 pg br nk nmpk bantal ni :| [takpe la skali skala teman dia kan bukan selalu pun....]

Yahoo...akhirnya kemenangan buat spain yes....3kali kena tiang br GOL......huhuhuk..apa lg. time ups..masa utk pulang...

tepat 5.05pg aku smp ke bilik..hurm..mmg ngantok ngenangkan ada org tu blm smp, aku gagahkan jgk menunggu....Pas subuh tbungkang la apa lg huhu...Hurm jam 8.30 pg aku dh tjaga hurmm nk tido dh tak lalu dh matahari dh terik...so bangun siap2 tggu "dia" dtg amik.Hari ni plan nk p MidValley..jln2 cuti mata, survey brg :)

Mid Valley-Bukit Raja

JAM:9MLM berangkat pulang

takmo ckp lg...SEDIH....
RINDU....


3 comments:

Putera Bongsu said...

lapaQ ja kerja..

Putera Bongsu said...

lapaQ.. lapaQ...

!eNa PnG said...

kami pon lepak tgk bola..tapi sat ja sebab depa ngantok sgt :D:D:D

tq sebab mai jugak.. walaupon tak dapat g jalan2 sama :-s