Sunday, November 1, 2009

||Lagi2 BOLING||

Huh...keterujaan aku semakin melampau nk p men boling sejak2 aku kalah ngn "seseorang" 130 double strike masa last game huh....sakit ati ni jgn ckp la..pas2 siap kena cucuk2 ngn jarum lagik [-( hari ni aku tak puas ati aku p practise ngn kawan2 aku ni haha...so aku bjaya lebihkan point 9 mata hehe...nsb tak mnjadi balingan last tu kalo tak siap la...mlambung2 la aku hahah...

Sebenarnya depa taktau...aku leh bjaya mdapat no2 tu sbb aku dh mkn itik haha..penaik semangat dan tenaga aku tuh =)) tgk ar btapa btenaga nya aku
hehe c...i dah gemuk tau...tu pun si most kata aku kurus uwaa perli aku la tu mencikkkk ahh :((
Maafla aku tpaksa B & W kan pic ni sebab2 tertentu stg ada yg geram plak kat aku hahaha...apa la roni amik gambaq aku kot dapuq cam hampeh ja aku nk kena edit plak :P tp takpe la aku tak heran pun yang penting aku enjoy...huhukkk. Hmm...yang main malam ni 4org ja..yang menonton tu kan men ramai..ingtkan mai ramai2 nk men rupanya mai tgk ja..jauh tu mai dr kl, just tgk je..hampehh sgt la iena ,most,kak ana n angah nih...:P apapun thanks sbb sudi mai sini smata2 nk makan Cool Cha....stg kita p mam no :>

Hmmm..korang tgk la sndiri bape point nya...aku mmg tak pandai pun tp sbb nk tebus kekalahan tu aku kutip 9point dh la dr juara betahan sblm ni hahaha...so malas dh aku mo kecoh lama2 kat sini...mata aku dok likpok2 dh ni mantok..sambil tu mo layan gmbr tamil sat..kot buleh mimpi guling2 kat gunung jerai ka =))

~~daaaa~~~
esk kita citer agi k...

bye muahhxxss

2 comments:

[mohamadtahir] [mz] said...

adoiiii... jelesnyaaaa...:(

fuziana said...

haha..u kan bz bro.. :-"