Tuesday, October 6, 2009

||Duit RAYA||

Yeah...percaya mahupun tidak...korang mesti kena percaya yang tahun ni aku dapat duit raya banyak hehehe....Adoiii cam apa lg aku ni kan dah tua2 camni pun masih ada org mo kasi aku duit raya hikhik...

Untuk pemberian duit raya yang ke-2 ni cam best skt...Aku leh amik 2sampul tp cam tak sampai ati lak kan so aku amik satu sampul ja sama cam anak2 buah dia yang lain ...Aku kan beratur last skali utk kutipan duit raya hehe.....

Nilainya toksah la aku nyatakan berapa yang penting aku dpt duit raya ....Nilai terkumpul skrg dh kalah budak2 yang dok kutip duit raya dh hahaha....Ntah apa la bengongnya aku tahun ni kan...ringan ja mulut mintak duit raya, tp bak kata org malu bertanya sesat jalan kan..tak tanya tak dpt la duit raya huhu ...untung ayam nmpk dikaki manusia tak siapa yang tahu :D

Aku ni asik dpt duit raya je kan...tp posa 6 pun lom buat.Adush terlalai plak menunaikan ibadat sunat di bulan syawal tahun ni..so apapun i start by next week...ngeh ngeh....So, for d end entry kali ni aku ucapkan SELAMAT BERAMAL....

~Daaaaaa~

No comments: