Sunday, October 11, 2009

||BENARkah ITU Aku???||

Entah kenapa aku hari ni..hari2 yang blalu seperti tak keruan... Hari ni aku keja, bosan sgt bila janji lain jadinya lain :( Apapun aku tak de nk amik port sgt sbb aku layan kan kepala aku yang sedang sakit :|

hmm...aku keja rini cam g buang masa je sbnrnya jalan2 pandang2 ushar2 beli barang huhhh....tp aku pun cam pelik BENARkah ITU Aku??? Aku pun tak percaya akan pendirian aku hari ni...PELIK bila aku dh mula BELI handbag...bila masa la aku pakai handbag kan?hikhikkk....Selalunya aku galas beg kamera ja tak kira la aku pakai baju kurung or kebaya aku belasah ja beg galas belakang aku tu hahaha...tp cam pelik2 plak keinginan aku hari ni...Aku siap beli handbag ngn KASUT munga2 siot hahaha....But now hati aku tertarik pada warna SILVER huhhh cam best kan... :-"

Hati aku mlm ni cam tak sabar2 nk tnggu esk...waaa mo pakai handbag baru ngn kasut baru hehehe....Adoiii apa kena la ngn aku hari ni kan ;)) takpe la mungkin pintu ati aku dh mula tbuka skt demi skt utk ubah cara pemakaian aku or ada benda2 lain yg org tak tahu ....Ntah la aku skrg ni mgkn dh tak seselekeh dulu t-shirt & jeans...pastu selipar bunga RM5 aku tuh hahaha....Skrg ni pala aku asik ingat blouse ngn tshirt lengan pjg adoiii cerewet cam org tua2 ja aku ni kan skrg nih huh...Peralihan umur yg amat mendadak :-ss

Semakin hari aku cam nk CANTIK ja...nk yang bunga2 adoiiii aku kan tak suka benda alah camtu uwaaa mmg aku sendiri pelik tp itu lah hakikat nya skrg ni...aku MENJADI2 peliknya... :| Arghh tak kisah la apapun yang penting esk aku nk pakai handbag baru sama kasut munga aku tuh ngeh2....ok la..takda apa lg aku nk ckp just nk bgtau AKU MMG PELIK skrg ni....korang jangan PELIK2 dh ek :P hahaha

smp sini saja....
~~~daaa~~


5 comments:

Anonymous said...

pelik tapi benar..
benar2 cantik...

[mohamadtahir] [mz] said...

mmg pelik dh lama dh... u bru pasan erkk??

hrp bila pelik, u x buat pelik2...

fuziana said...

matahir ::: erk ya ka i mmg pelik hahaha pelik2 bg org marah kan :P

ishh takkan la i nk wat pelik2 lak ..takda faedah [-(

raggedyanne said...

alah, u mmg cantik per.. pakai lawa2 camni of coz la nampak lagi cantik :)

fuziana said...

hehe maceh :D