Saturday, October 10, 2009

.:Baby:.

Dalam kesibukan kerja yang mendatangi aku sejak akhir2 ni...sedikit sebanyak telah menganggu aktiviti bersosial bersama teman2...30 September yang lepas sahabat baik aku dianugerahkan hadiah terindah dr ILLAHI...Syukur kelahiran kali ni cukup sempurna seindah nama yang diberi....Nurul Arissa Damia. Tahniah buat Tahir dan keluarga....Malangnya keseronokan baru dpt aku kongsi hari ini...Seronok ada baby kan, aku mmg suka sgt budak2 so bila dh tgk si arissa ni cam nk bawak balik umah ja :| Adush bila la nk ada baby sendiri kan :(

Stop dulu la pasal baby sendiri .nampaknya mmg aku ni kategori orang yang akan lambat dpt anak huhu...So tunggu ja la satu hari PASTI akan aku upload gak dlm BLOG ni baby aku tu :D

So...kedatangan aku hari ni tak lengkap la rasanya kalo aku tak snap baby arissa ngn D80 aku tuh. Siap aku lak bposing lebih dr arissa hehe...Geram tgk asik tido ja tau arissa ni, baru 11 hari tp lasak cam dh sebulan lebih hehe tak padan ngn kecik....Buat abah ngn mama dia tggu eh nnt auntie yana mo gomoi2 lg arissa nih, tggu besar skt ja lg hehe.Mo upah ngasuh pun ok tp ujung minggu je la wekkk :P

Tak abis cerita aku kalo nk ckp pasal baby ni sbb aku suka bangat baby huhu...minggu depan mo p tgk anak mie plak,yang tu baby boy...mesti encem cam pak dia....So tggu je maklong yana p :D

Mo ckp apa lg eh...? ntah la...apapun buatmu Tahir & Kak Ani..Terimalah Anugerah ILLAHI seadanya penuh dengan KESYUKURAN..Kerna datangnya begitu SUCI...

~~~daaa~~~
Aku PERGI jua

2 comments:

[mohamadtahir] [mz] said...

NUR ARISSA DAMIA laaaaaa....:P

fuziana said...

hahaha...u tak nmpk ke MISI Yana dh buat correction tu..Panjang sgt so kena pendekkan, sbb i yg bg kelulusan kat pejabat pendaftaran..huhu :P