Monday, September 28, 2009

Salam Aidilfitri

Kemeriahan Syawal tahun ni takde la semeriah tahun lepas...dan aku pun takda la xcited sgt nk beraya cukup sambutan yang ala kadar, lgpun tahun ni ketiadaan mak aku so sunyi la sikit kat umah tu...Tahun ni aku cuti awal...16hb September aku dh start cuti smp la 27hb huh panjangkan hehe kalah org dh kawen lg..cam nk balik umah mertua plak huhu....

Tahun ni, aku rasa penat sgt ntah la mungkin sebab persediaan di rumah semua aku buat sendiri...dr mgemas, masak, rendang, kuih semuanya aku aturkan..adoiiii penat rupanya jd surirumah uwaaaa nasib la abah aku dan adik2 membantu...patut la smp skrg aku lom kawen kan..tak PAS lg buat ketupat hahaha....balut ja pandai kiki...takpe thn ni aku nk buat psediaan utk tahun depan huhu :X :X :X

Apapun semuanya bjalan dgn lancar hehe...siap mendapat pujian lg.hehe suprise... :D Mak aku pun dh selamat pulang ke-rumah pada raya-5...alhamdulillah semuanya baik2 belaka utk tahun ni..Aku bersyukur sangat pada ILLAHI


Hmmm...tahun aku takde cerita best pun tuk korang...Cuma dalam sambutan yang ala kadar tahun ni aku terharu sgt...di usia begini aku masih dapat duit raya :"> Malu sgt tp disebabkan aku puasa 29hari ada "org" tu bg aku wet raya..hehehe thanks ya :X :X :X Org main2 ja skali dpt la...hehehe...Harap2 tahun dpn dpt lg & up skt nilainya kikikiki :P

ok la aku pun cam tak best ja nk mencoret kat sini..mood pun mantok ja ni...so jmp lg...

SALAM AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN

~~~Daaaaaaa~~~~

3 comments:

im just kid? said...

aissy~..sape bgi tuh duit raya..haha..xpe2..nnti kite share ye kak~lebiu kak~!haha

fuziana said...

adek ::: aik..mo share ka? mana leh...wet raya dh abih dh pun haha :P

im just kid? said...

adoi...cepat nye..haha share r..mkn kfc k..haha