Monday, September 14, 2009

||Majlis BERBUKA...& 2hari MAKAN||

Assalamualaikum

Hmm...camna nk start eh,aku kebuntuan ni...hehe
Weekend lepas aku ngn is aka toms telah mengatur Majlis Berbuka Puasa member2 dari penang n seberang..ada la tsesat 2,3 org dr luar hehe apapun u all tetap best dan kehadiran amat memeriahkan majlis dengan tema yang telah ditetapkan.

TEMPAT BERBUKA PUASA : HAMMER BAY, QUEENSBAY PENANG
TARIKH : 12 / 9 / 2009
TEMA : "PINK"

Ntah la...mana datangnya tema PINK tu aku pun aku taktau tp aku rasa ada kena mgena ngn entry aku bulan lepas hehe.... [AMARAN KERAJAAN : lain kali jgn bg aku KUASA lg hahaha ]
So, Majlis kali ni kehadirannya amat memberangsangkan..mmg best bersama PINKY, PINKA yang ada haha termasuk la aku =))

Apapun aku malas la nk ckp byk Jom kita layan ja gambar2 kemeriahan Majlis berbuka Malam tu :D
Iena sanggup balik dr Kl..thanks gurlz :D
Jaja yg lama menyepi dtg ngn ehem2 dia...Pink GAK :D
Fizah lak mai ngn MAMA kesayangan dia..thanks mami :D
Is akaToms yg gila kuasa bendahari...ketaq tangan kira duit haha
Antara yang hadir pada malam tu [wife +anak2 tahir takda..sapa g eh mami..n aku la huhu]
yg ni aku ada... :X
Pose sblm balik...
[iela,anne,aku,mell,wawa,aisyah]
ceh...amik gmbr geng depa ja [-(
Tasya hg mcm diva PINK haha..thanks la eh :D

hmm meriah sgt dah cam takmo balik rasanya...
pas selesai semunya aku ngn beberapa Pinky,Pinka g shoot kat Naga Pink plak hehe

Penyu ngn wawa ja..rosakkan gambar aku...tak pkai PINK [-(
:p
ngada lak yg blkg tuh :-"
Kaki posing lor....Is awat la nmpk AYU sgt hahaha :P
::end part::
So semuanya berakhir di sini...aku nk minta maaf byk2 kepada siapa yang merasakan PINK tu terlalu kejam utk korang pkai..sebenarnya aku pun tak suka pink la uwaa...demi psahabatan je aku pkai ni :-ss . Aku harap semua berpuas hati dengan menu dan harga yang diperuntukan kali ni..So Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri tak lama lg :D

Aku, Asrul, Jax, Angah, Is...memanjangkan kaki ke megamal, men boling japs...Layanz ja la sbb aku menumpang :((

Tapi aku takleh terima korang men snooker..aku cam bodo tggu..tak fhm, mantok la weyyy :((
KEJAM :|

-------------------------------------
Entry ni dh abis shari berwarna PINK...
Sebabkan warna Pink dimajlis berbuka ni , abah aku cadangkan aku pakai KURUNG PINK hehe nasib la aku tak ikut ckp abah aku kalo tak sure kena gelak...Thanks my dad bg cadangan :D

pstt ::: bukan aku je tlibat..my abah pun sama tau suka u all pkai pink hehe :P

Malam tu guek smp umah around 12.30 am...balik terus mandi n tido zzzzZZZzzzzz

___________________________

TARIKH : 13 /9/ 2009
TEMPAT : [Dirahsiakan]
AHLI : Yana, Is, Angah, Asrul

Jam 5.50 ptg dari Jalan Baru, Perai...Mana mau p? Plan last minit diorg ni [-( Marin ada org perangat Air asam ???? Sedap..meleleh2 teringat...So, aku pun memecut kereta ke sana...Mmg laju abis takut tak sempat nk sampai....Ntah la...slalu aku ke sana just order TOMYAM , KAILAN IKAN MASIN, SOTONG GRG TEPUNG, KERANG BAKAR <--Selalu tak dpt nihhh Rini, sebabkan tetamu dr jauh, so dia ja order...nyum2 MENU : Siakap Masak Stim, Kerang Bakar, Sotong Grg Tepung, Telur Bistik, Kangkung Grg Belacan, Air :Tembikai Laici Mmg makan betoi la rini...Walaupun berbuka ngn air, makanan agak lewat smp :| keja pun sanggup mai...kerana Air Asam huhu
Perancang Utama
Perangat Utama haha
Tukang Order :P
nyum2...
Semua licin...tinggal tulang ikan ja...haha
Alhamdulillah rezeki melimpah di bulan Ramadhan ini :D
Walaupun byk tu...ia tetap murah dr mam kat Hammer Bay :-ss

Nampak ke TEMPAT tu kat mana hehe..sj ja PERANGAT tuh :D . Perjalanan pulang perut penuh kesegahan...adoiiii mcm nk tido ja tau...Ingatkan blh la balik terus skali ada lg acara mkn kat KAPITAN :(( Ada org tingin COOL-CHA plak huhu sekali ngn aku terjebakkkkkk...TIDAK2....Is ngn Asrul relaks ja sumbat...korang mmg juara mkn la :-ss

2HARI aku mmg MAKAN btl la....huh...

Pas mak aku balik dari umrah ni nk bawah p mam siakap stim la kat sana hehe...tak sabar nk tggu mak balik :D

Cerita guek dh abis so kita tggu next entry ok :D

Kueh Raya...Kueh raya..kueh Raya... :-"

::::END:::::

5 comments:

PenyuXP Professional said...

tempat rahsia.... :-"

tp terpampang resit ngan nama kedai serta tempatnyee di mana... adeh... sengal2...

bengong aihhh... hahahahaha..........

raggedyanne said...

sabor je lah, gambar tulang jer sempat amik??

selamat hari raya, yana & maaf zahir n batin drp akak sekeluarga. semoga bergembira di aidilfitri

Mr_Aries said...

hehehehe.. post kat atas tu dah macam puteri dah putera umno lak :P hik hik hik ;))

Jaxkbell said...

tak da sapa komen ang ka... ha ha ha.. meh sini aku komen.... dah komen dah kot?hu hu hu

fuziana said...

penyu...bkn lg rahsia..sj nk perangat kat gmbr resit tu BENGONG AIII :p


Kak ::: SELAMAT HARI RAYA...Takda duit raya ka :D


Man ::: oit..agak2 la :P


jaxx ::: [-x