Thursday, September 3, 2009

||Aku...||

Malam Ini Kusendiri
Tak Ada Yang Menemani

Seperti Malam Malam
Yang Sudah Sudah

Hati Ini Selalu Sepi
Tak Ada Yang Menghiasi
Seperti Cinta Ini
Yang Slalu Pupus


Tuhan Kirimkanlah Aku
Kekasih Yang Baik Hati
Yang Mencintai Aku
Apa Adanya...

Mawar Ini Semakin Layu
Tak Ada Yang Memiliki
Seperti Aku Ini
Semakin Pupus...

5 comments:

Anonymous said...

anda tidak bersendirian...

raggedyanne said...

yana, sorry la hari tu kalau berteka teki teka tekok. ni kak farehan lah, drp upjade. tak sgka jumpa yana kat sini, terror 'menembak' lagi :)

fuziana said...

ooo...ingatkan sapa...tnjuk mulut mana nk kenal hehehe...camna kak farehan leh dpt cari blog yana ni :-? bahaya ni =))

raggedyanne said...

isk, takde le cari, terjumpa ajer. tgh2 bloghopping tiba2 nampak muka awek cun, dlm hati terdetik, isk mcm familiar ajer. tenang punya tenang ditambah lagi dengan gambar2 haiwan di tempat kerja, maka sahlah fuziana orang....

jemput pi blog akak ye. now ada business baru, business cupcake. kalau teringin nak makan homemade cake, boleh try la ye

fuziana said...

wow ada bisnes baru lak eh hehe..best ni

nnt kawen ka tunang ka leh la tempah wat hantaran huhu

apa blog akak?