Friday, August 14, 2009

||penang-kl again||


Semaknya blog aku ni, dh lama tak dikemas hehe...Maaf la yer, aku agak sibuk sejak kebelakangan ni...hmm apa nk cerita ek,mungkin percutian aku minggu lepas membuka selera blog aku kali ni huhu...Alhamdulillah spt aku plan, by thursday keja aku complete.so jumaat lepas aku dihasut oleh en.isma...jeng2...MALAS la my friend... :( "Mau g kl ngak?hehe" suka la nk racun aku kan dak is ni :(( "takmau la" :| "ala jom la... >:) " icon last tu aku mmg tak leh tahan :-ss "erk, apa yg best kat sana nnt?ptg ni i kompom betoi2 ok :>"

5.25 ptg -"my friends, mau i p amik i kat umah, time tak kisah janji u pick up i kat umah ok :-" " "wahhh itu takda hal, u tggu ja kat umah.around 12.30 i kuar dr umah ok" erk....biar betoi aku menjerat diri sendiri kehkeh...takpe apapun aku redha ja haha...huh, smp tlena aku tggu is mai amik ,tepat jam 1.08pg kehadiran is wif BEN10 tercegat depan pintu kiki...so guek mau p kl :-" bdua ja kali ni so tak leh la lena, penyu, jax, tahir masing2 bz...so aku peneman.Sembang punya sembang smp tapah..."adoi is mlm ni nk tido mana?iena keja lorrrr" :(( " "ermm, mana ek? " <--- mencik bila dah ngantok suka tanya soklan balik kat i [-( "takpa la kita lepak kat sg.buluh ja, subuh2 tu bangun mandi n gerak p amik iena plak ek" so muktamad kami tido kat hentian sg.buluh :| Mata mmg dh melekat ja ni, dari tapah ke sg.buluh dh btukar driver, mau takmau aku pecutkan jgk BEN10 is ni..smp ja sg.buluh terus matikan enjin, buka tingkap terus ZZZzzzZZZZzzzZZZ sampai la kereta BEN10 is digegarkan oleh sesuatu, :-ss aku bangun tgk keta sblh buka pintu punya lak kuat smp belaga BEN10...tp mata mantok punya pasal tido balik...arghh skali lg BEN10 digegarkan, bengong la aihhh kacau aku tido :(( tak smp 5minit jax plak call "hg kat kl ka?" "ha la..awat hg kat mana?" "kat taiping la , baru abis keja" "hg siap la ni...hg mai kl la ni jgn dok ckp byk" "aku baru balik ni....tgk la cmna stg" "aku kata hg mai tu mai ja la..jgn dok ckp byk, p cr tiket bas cpt" <--- hahaha kacau aku tido lg..amik habuan :P

Ingatkan nk mlawak ja skali jax mai betoi la naik bas haha.....so sementara tunggu jax smp aku & is p amik iena kat kg baru...sarapan cokodok yg amat lazat hehe. Destinasi tertumpu ke Pandan Indah...Pertandingan Futsal huhu , mcm aku plak yang main kan..lebih2 ja :))

aku posing ja :P pendek nya aku haha
wif iena & man
gurl fc...caya la...
congrat to Bedah FC ;))
Utara_Selatan FC wif pengkurus iena hehe
pengkurus a.k.a paramedik iena berposing huhu :P

Ntah la aku pun taktau kenapa aku leh smp sini kan..haha yang pasti nya aku cuma memeriahkan majlis kali ni, membalas budi kawan2 yang datang gath kat penang ritu :D . Meriah sgt aktiviti kat sini, tahniah kepada penganjur n kepada team gurl dr terengganu aku mmg respect korang..main ada skill lor.. kalah team laki :D

Apapun aku mmg support korang :D "KITA KAN CAMNI" :-"

Hidup aku tak senang rini, asik dpt msg dr jax ja :(( slagi tak smp slagi tu la dok msg....org soh naik LRT dia nk p naik bas sia2 kena maki ngn aku [-( soh turun kat pandan indah dia p tunggu seberang sana..adoi nasib la hg kawan aku kalo tak dh lama aku maki hg kaw2 :(( dia suka la buat aku marah [-( kesian pulak aku tgk jax ritu muka tkulat2 mantok hehe..mmg myetan aku ni kan paksa dia mai kehkeh...satu futsal dok jaja nama aku yg soh dia mai [-( dh mai lupa diri plak... [-(

Pertandingan berakhir dengan baik2 je petang tu, so aku, jax, iena, is, angah terus g area kg.baru cari hotel..mmg letih bangat...ingat bantal ja ni :| smp hotel terus mbuta smp 8.30 mlm :| tiba2 perut aku cam berbunyik ja....lapar lorrr pg mam cekodok ja :( is & jax tido nasib la angah ada temankan makan, iena otw nk p keja dtg menyinggah g punch ja minah ni pastu bsembang smp kol10 :P

Perut dah kenyang so , mau smbg titoq la....baru nk naik hani,kak ana, nur n most dtg :| rela atau tidak mmg aku sengkangkan mata dari terus tlena digerai ERRA TOMYAM :(

citcat smp kol12.30
balik bummm....

zzZZZZzzz


8.15 am
ahad

Angah a.ka izudin ketuk pintu "lapar tak?"
aku angkutkan je..."lapa..."

angah "bangun mandi jom p mkn, depa tidoq lg"
aku "ok,tggu msg"

hahh skali aku membuta balik smp kol10.45 hahaha..ksian angah tunggu kiki. i m sori :P

Jom layan gmbr..ke mana kami p pas mkn :-"

sengal budak ni :|
cap kamera aku ni la jd bahan dak most eii amat panas hati dgn most [-(
Jax <--mangsa buli aku hahaha
KITA KAN MCM NI :p
Wif angah aka izudin peneman aku ;)) :P
men boling sebenarnya haha
tak sangka aku si jax ni tere... :|
angah...kalah teruk nmpk hehe :P
takhta dirampas oleh angah kiki...tahniah :D

Kisahnya tunggu jaja & most..kunun nk main boling sama last2 sangkut plak jem kat kl..so jaja blanja token men game ja la...aku ni mmg la buta kayu nk men game.ingatkan aku sorang ja...rupanya ramai pengikut aku tak pandai main game haha...last2 kami p sodok gula2 ja abiskan token hehe...best gak rupanya kan. Jaja n d`geng ajak layan G.I JOE but tiket utk we all dh abis, so tpaksa la kita bpisah ... thanks my dear jaja muahhxxss nnt jumpa lg ye..Most , lu tunggu raya guek maafkan [-(

Sebelum aku akhiri percutian yang indah ni,aku nk selit skt gmbr2 LELAKI LEMBUT pujaan ramai wanita kat malaysia ni hehe...

Aksi korang mmg besh la :P
ada "love" dr munga segar lg :X :X :X
"KITA MMG CAMNI" :p
to : jaja, intan, hani, kak ana, most..jgn jeles okais :D
Ayu betoi jaxroi aku ni haha :P
tolongla maafkan aku..mmg aku tak tahan tgk hmpa =))
"Jejaka perasan :P"
"hati yg telah dimiliki..hihi"
thanks to all..i m so happy wif u all...
aku suka pic ni..thanks angah aka izudin :X :X :X
thanks to is..snap my pic :D

Penat yang berbaloi....Akhirnya lewat malam jgk btolak dr kl..sekitar 11mlm...lepas hantar iezet kat pudu :(
Sayang nk tinggalkan kenangan yang tercipta..apapun hari2 itu pasti akan mendatangi aku kan...so terima kasih semua...aku mau zzZZZzzzzz.... "Jax..hati2 bwk keta aku nk tidoq"

~~~daaa.........~~~

Sedar2 jam 2.45 pg depan pintu umah hehehe....

"KENANGAN TERINDAH"
kembali
Melakar dalam HATIKU...

2 comments:

Anonymous said...

:D hehe....

Anonymous said...

You are a really intelligent person!