Sunday, July 19, 2009

||Mood KENDURI KAWEN||

Mood Nk KAWEN

Erk...jgn tak percaya semakin hari aku dh semakin rajin menghadiri kenduri kawen kawan2 aku hehe...ntah la kan mcm tak pcya pulak semakin hari semakin tua aku ni, bila la agaknya aku nk mengikut jejak kawan2 aku ni hehe..apapun aku tetap berserah pada jodoh, kalo lambat tetap aku terima huhu....So, 2minggu kebelakangan ni byk betul undangan perkahwinan...dont know y, bezanya jemputan kali ni mmg berbeza, dulu sememangnya dh tkenal kami org yg terakhir akan menghabiskan lauk pauk hehe, kali ni pun sama,...dulu mkn kami bersama pengantin namun hari semakin berubah, kehadiran kami hanya disambut oleh kaum keluarga...pasangan pengantin ngh shooting outdoor hehe....bermakna lensa photographer di malaysia ni dh berlarutan hingga ke lewat petang,hehe...mmg dh menjd trend zaman ni, pakej pelbagai pakej mau takmau semua tu mmg akan terambil hehe...

Dua2 kenduri kali ni tak bertemu pengantin so, apa yg blh aku cerita di sini, aku plak yang lebih2 posing haha...Kenduri As minggu lepas aku tertarik dgn susunan bilik pengantin dan pelamin, mmg simple tp ala-ala dlm taman, adoiiii terasa sgt aku nk kawen dh huhu...mmg tu la pelamin angan-ku...jom kita tgk,

Cantek kan Pelamin ala2 dlm taman ni
aku nk bsanding atas pelamin camni gak ;))
Simpel but nice...i like it
hehe dpt gak posing atas pelamin angan-ku ni :">
Aksi skandal...tak takut aweks mamat ni haha
-------------------------------------

Kenduri umah PAK HASAAN


Aku dlm mood berangan yang amat melampau haha...Jeng2 ni plak kisah kenduri di rumah Pak Hassan...pengantin kalut nk p outdoor gk dpt tgk sipi2 ja muka pengantin mmg cun gak hehe...pas mkn, aku n mber2 ke port outdoor kami lak...aku mmg teringin nk buat shooting outdoor masa wedding nnt kat sini...tp bila dok berangan, kat tasek pun nk gak, kat sawah pun nk gak...amboi mlampau2 aku ni kan..ikutkan nk je aku sewa baju byk2 buat sesi outdoor nanti :-"
Buat abg nizam, madir, kak ana n mostastro selamat kembali ke penang hehehe.Iena mmg org penang dh...
Melampau dr aku nih... :-w
Kisah bermula disini...aku mmg tekanan bergambar skrg ni.
[takleh kongsi byk2, biar mjd rahsia]

Tunggu kisah esok plak ek

Sebabnya aku tak abiskan angan aku lagi pasal pelamin angan-ku, persandingan sehari-ku haha
so kena tggu la aku abiskan semua angan-angan aku tuh...
So, thanks sudi membaca....

aku mau p sambung wat keja aku yg tbengkalai
~~~da~~~

Hari ini, aku dlm tekanan hidup yang amat mlampau....buat seseorang, MAAFKAN AKU!!!!!


-wslm-

12 comments:

Jaxkbell said...

rugi aku tak dapat join kenduri neh

fuziana said...

jax ::: hehe tau takpa...mmg rugi hg tak p :-"

Jaxkbell said...

tu la pasal... ish...

Jaxkbell said...

kalau tak keje memang aku dah pi kenduri :((

fuziana said...

jaxx ::: takpa la aku tggu hg mai kenduri aku ja 44hari kan =))

Jaxkbell said...

apa yg 44 hari? ang bersanding 44 hari ka?

. said...

erm[-(

fuziana said...

jax ::: ha la aku nk bsanding 44hari :-"


en.izudin ::: :|

mohd shazwan nabil said...

perghhh..sanding 44 ari. dahsat. letih fotografer nak amek gambaq nanti. :P

fuziana said...

syazwan ::: hahaha....taktau la sapa fotografer yg tlibat nnt siap la yana nk salin byk2 baju hahahaha

Jaxkbell said...

oit... aku tak kutuk ang pon... la la la la la

fuziana said...

sapa kata hg kutuk aku..perasan :P