Friday, June 26, 2009

||Tekanan vs Boling||



Demam..demam...demam itulah yang melanda aku sejak pulang dari Karnival Sukan minggu lps...Seminggu aku tinggalkan opis mcm2 yang berubah, ntah aku pun malas nk komen tertekan rasanya...Namun tekanan kerja tidak la seberat tekanan yang aku rasa kian menghempap Vf Northern tak lama lagi huhu...Mini Gathering bakal berlangsung pada 3-5 Julai ini di Batu Feringgi, adushhh mmg tak lena malam fkrkan persiapan demi persiapan antaranya Ativiti Mega tahun ni adalah X-treme Game ala2 xplore race yang bakal menjejaki peserta untuk menjelahi keindahan Pulau Pinang...arghhh, tak sabar rasanya Team Penang nk membuli peserta2 yang bakal hadir nanti hehe...Hishh dlm tertekan tp hati ni masih nk MEMBULI huhu...So, Untuk meredakan PANAS, TERTEKAN, TEGANGnya AJK Mini Gath aku wif HCJ, TOMS,JAX telah memboloskan diri ke Megaland untuk melongkangkan bowl masing2 huhu....Adoi ayat2 aku dh mcm TASK yang bakal peserta2 baca bgilir utk mcari jawapan kiki...Saiko beb....wowoo..kang ada plak soklan bocor kat sini,simpan2 sudah2 la aku merepek kan...Jom kita p men boling :-"

Adalah dengan hormatnya buat pertama kali aku memberanikan diri mencabar kawan2 aku utk ke gelanggang, berentap hehe mcm la bagus sgt, slalunya aku ni mmg muka JLO je hehe haram tak reti men boling kiki tp disebabkan TEKANAN MELAMPAU aku mmg tak tahan pala memikir sukan apa yg best utk melepaskan tekanan dlm diri...so , boling la paling best..aku rasa cam nk tuju ja 10 pin bagi pecah rasanya baru puas hati aku kan hahaha...

Utk membuktikan betapa aku tertekannya skrg....dan pertama kalinya juga aku berjaya menewaskan hero2 boling ngn mata 129 huhu..mcm mimpi jer aku rasa haha.takda la bagus mana aku main tp ntah la menjadi plak mungkin disebabkan ilmu yang diperturunkan oleh my uncle tam tempoh hari .Dan yang best nya ada org nk bg aku bowl hehe bestnya ni yang buat aku semakin bersemangat nk menceburi bidang dalam sukan boling 10 pin plak...Maceh "dear" hehe....So, utk mlm ni semua tekanan dh reda, buntu dh pecah esok aku dh blh jalani kehidupan seperti selalu...Target Mini Gath berjalan dengan lancar, insyaallah...

Weekend ni, kena p test task utk mini gath, makin panas , makin hangat tak sabarnya aku menanti hari yang di nanti....Guek harap semua sihat utk dibuli nanti...Jumpa 3hb kat Batu Feringgi.....

Point yg tak seberapa kiki

"Guek blah dulu..."
---Jumpa lg nanti---

~daaaa~~~~

4 comments:

Jaxkbell said...

woi... tuh baru panas badan... :))

Jaxkbell said...

woi... tuh baru panas badan... :))

im just kid? said...

akak maen xajak..isk..~xmau kwn

fuziana said...

jax ::: sj ja nk panas kan line ;))


adek arep ::: alaaa...nnt la akak bwk ek :)