Friday, June 5, 2009

||Model Cilik...||

||petang yang bosan||

Ntah kenapa bz sgt kat opis sejak akhir2 ni...mmg penat sgt, lepak gak la kalo balik umah.Dalam perjalanan balik ke rumah semalam,awan cantik sgt adoiyaiii teruja nya nk shoot ptg ni tp bila dh makin jauh ngn kawan2 ni tpaksa la gerak solo...hmm, apa la subjek aku ek.Yeah...Nurulerriesya `alliesya ada kat umah,hmm aku bergegas pulang ke rumah...alahai sampai je kat umah sedap je tgk dia tido tak smp ati nk kejut...frust je :( tp aku tetap kejam kejut dia bangun haha...nasib la pujuk2 dia mau...Pas ja mandi terus aku pakaikan baju n make up wajah mulus si lysa...huh mmg tak sabar betoi...Jam pun dah hampir 6.30, mmg aku tekad ptg ni mesti mau shoot...Nasib la cuaca cerah awan membiru...Aku tak pegi jauh cukup setakat taman reakreasi mini kat umah aku tu....

Petang semalam aku meronda takda org , skali bila ada keja rini ramai lak dok jogging n melepak sure dak ni malu...adoi mcm nk gagal je plan aku ni...tp nasib baik la lysa ni kategori budak2 cilik yang amat senang aku lentur hehe....berjaya gak aku "buang" malu yang ada dlm diri dia...so malas lg aku nk ckp byk..Jom layan jer aksi2 cilik Nurulerriesya `alliesya....

Malu la konon hehe
Huh...Malas akhirnya selesai gak keja2 aku yang hanya mengambil masa 20minit :) mudah betoi keja ngn budak cilik camni...hehe hasilnya pun aku agak puas ati sebab my target "MALAS" mau "EDITING" lorr....Ori RAW utk uplod hehe.Alhamdulillah semuanya spt yang bermain2 diminda aku td :) Lewat petang juga la aku sampai ke rumah sambil layan2 lysa ni jalan2...sbnrnya aku tpaksa "cut off" shooting awal hehe si lysa terhantuk pala kat tiang roman huhu posing punya pasal...mcm mana syok dok posing mcm tu jgk la dia nganga sakit haha....Lega gak budak ni senang di pujuk hehe...

---Selesai episod petang yang bosan---

j.u.m.p.a l.a.g.i
daaa~~~

[editing : kredit to en.indera]

2 comments:

. said...

mak ai....pic edit ni dh nmpk budak ni mcm juon...

fuziana said...

izudin ::: hehe...macam ja juon tp nama dia lysa, comel bah... :D