Saturday, June 20, 2009

||Lensa-ku GIAN||

Gian...6hari lensa-ku bisu..memberontak mau skodeng tp aku bz sgt..mmg tak sempat nk manja2 ngn dia..adoi hari penat ke sana ke mari seremban-sg.long-seremban-kajang-seremban-kajang...huhu...hari ni aku kat uniten, Perkampungan Sukan MOA...relaks skt takde training boling padang so aku merayap tgk takraw,hari ni netbal, bola sepak n takraw dh start aku just sempat gi pusing gelanggang takraw ja..adoi terikat aku kat sana tgk lipatan maut p.cik2 senior veterinar ni main hehe..alhamdulillah pembukaan hari ni team takraw veterinar menang 3-0, bola 2-0...netbal ja hampa kalah tipis 11-9...takpe la yang penting semangat kesukanan,dan apa yang penting "KERJASAMA" ....Esok aku plak start game..lensa aku mesti boring so hari ni lensa-bisu ku melepaskan gian tembak diorg lipat2 kat gelanggang hehe..

Terpegun seh tgk killer lipat huhu

Malamnya aku tak lepaskan peluang menembak Malam Perasmian Perkampungan Sukan Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani 2009 anjuran MARDI di Stadium Kampus Uniten.

Ada gak pic aku hehe tu pun dh bsepah org balik hehe...Happening gak perasmian tahun ni..tahniah buat MARDI :)

I m enjoyed...Lensa Bisu-ku too
~~Adios~~

4 comments:

Intan said...

amboi-2 tukar bidang plak ka :P

fuziana said...

intan :: hehe biasa la...dh tak men dh bola jaring ;)) :P

mohd shazwan nabil said...

gadis bendera ! cun !

fuziana said...

syazwan :: :P