Friday, June 12, 2009

lensa-ku BISU

Adusss...sepi, diam, memBISU lensa ku, erk...aku pun cam sengal ja sekarang ni..byk lak keja kesian lensa ku dok senyap je dalam beg tak kuar2 hehe...kalo dulu tiap hari, tiap minggu ada je yang nk aku tembak...skodeng hehe...Now, masa dh berubah....keja aku pun semakin bertambah, tanggungjawab aku pun dh semakin bertambah so, terpaksa aku simpan baik2 lensa bisu ku. Walaupun kerja2 menembak pengantin masih menyisih tempias jadual2 harian ku namun keaktifan lensa ku agak tersesat hehe maklum la tuan dia pun dah pening2 & malas sebenarnya huhu....

Huh....Minggu lps ku sangkakan dalam keriuhan kanak2 menikmati keseronokan cuti sekolah dan kemeriahan kenduri kendara sang raja dan permaisuri dapat la aku menambah koleksi pengantin namun rezeki tak bape nk jalan plak utk aku just dapat 1job...best jugak lama2 sekali shoot sorang. mmg layan abis,walaupun lensa bisu ku menjerit ketidakpuas hati-an pada hasil keja ku...arghh mental huhu.Mgkn sbb aku letih sgt ngn keja2 kat opis skrg ni, but semua tu tak memBISU disitu esok guek mau p Kuala Kurau hehe ada job special..harap2 esok lensa-bisu ku tak buat perangai, takut gak kot merajuk ngn aku pasal job lepas kan hehe....ikutkan aku malas nk wat job bulan ni...teramat bz sgt, lgpun aku dh start training lawn bowl utk game tak lama lg..minggu depan mula latihan pusat di Seremban erk...malasnya ....apapun aku tetap nk menang tahun ni huhu...dah dua tahun aku tak turun training tahun sempat 4kali ja turun padang arghh lagi marah la lensa bisu- ku nanti kiki...Apapun esok lensa bisu-ku akan beraksi, so nantikan kemunculan kami berakhir utk next penulisan.I.Allah

"lensa-ku bisu"

2 comments:

NoRT said...

wahhhhh..team mana nih? lawn ball best ke? mai ajaq sket! bz nye dia nih!

fuziana said...

nort ::: hehe team veterinar :) training kat bertam jom la join :)

ada game kat uniten mggu ni :-ss