Monday, June 29, 2009

||Acara Perabih Duit||

Acara riadah bersama my unlce tam & auntie tam hehe...penat balik dr keja pun tak hilang lagi my uncle dh call soh p megamal, mau takmau kena gak angkut anak2 dia n spupu aku k.cik...mulanya niat dihati mau p servey kain utk raya ni tp di atas hasutan Antoo Fighter my uncle aku pun tjebak utk menghabiskan duit gaji aku dalam bidang boling ten pin huhu...Penat..Penat..Main..main..belasah je huhu
romantik la sgt my uncle tam n auntie tam ni huhu :P
gaya TAK BOLEH BLAH haha
[-(

2 makhluk yg bjaya mgugat iman aku utk menghabiskan duit mlm tu..mmg la hantoooo :P

mantok..nk tido...nite...

4 comments:

im just kid? said...

best nih....

fuziana said...

arep ::: hehe best ka?len kali kita p no :D

Mohd Izani said...

memang semua antoooooooo..

fuziana said...

izani ::: hahaha oit balik la jom kita p men len ngn p.tam n k.cik... ;))