Wednesday, April 1, 2009

||Outing||

Outing SUNSET @ Kuala Muda, Penang
31 Mac 2009
Members : Sir Mart , Rizalis, Lipanz, Syam83

Got call from Mart...waaa baru aku sedar sudah lama tak kuar ngn diorg ni ceh...Mart invite me to join Outing Sunset @ Kuala Muda..Beratnya hati nk pegi, keja aku byk lom siap but sbbkan kawan2 lama lak tak jumpa so aku bergegas balik umah tepat jam 5ptg dr opis, puas cilok gak la nk smp umah..janji kol6 petang kat BOMBA, Kuala Muda hah skali aku dr umah kol6 da...kiki janji balik mandi dulu baru puas nk shoot :)

Mmg Gen2 aku tu dh cam masuk rally 15minit aku smp depan Bomba, Mart, Lipanz, Rizal dh tgegat tggu si sham plak lambat.Mati2 aku ingatkan umah dia jauh ,skali depan bomba ja tapi lambat dia cam dok juru plak hampeh betoi... Aku dh lama tak outing ni cuak gak tgk mart ngn lens dia..lipanz lak dh ngn lens 300mm dia huh aku ni just guna 135mm kit D80 jer :( tunggu la aku ngh nk sambar wide lens...harga 2k gak la uwaaa manyak mahal lorrr....

Jom layan sekitar aku shooting smlm...dh balik umah baru aku sedar aku antara model yg glamer ptg tu..bsepah gak gmbr aku ditembak oleh lipanz huhu

erk..garangnya muka aku haha

Jom tembak...
Huh, masa bila la dia tembak aku angel ni :-w

kunun nk dpt "great capture" haha tapi hasilnya hampeh :P

i got u lipanz...stop it !

Skodeng time huhu..best time ni :D

Check out all my capture :)

--------------------------------------------------
Antara Hasil aku petang tu

keja aku skodeng so, jgn bising arrr :P
My lucky day...

Lipanz wif 2 camera..hebat lorr
Mart hg tgk apa tu? hehe
i miss thats momment

Cukup la dulu setakat ni aku kongsi kan keindahan yang aku nikmati petang tu ngn korang. Pastinya aku akan kembali mendapatkan saat-saat indah itu...

Thanks to Sir Mart , hope next time we`ll outing again...

2 comments:

buttet said...

magic time tuee but air tumpahhh plakkkkkkkkkkkkkkkkkkk..adusss aku mcm kenai lipan hehehe tanya dia pasal air tumpah

fuziana said...

buttet ::: alamak...air tumpah :-ss

gmbr tu ke ?

hmm nnt yana tanya dia pasal air tumpah :|