Wednesday, March 25, 2009

||Makan||Meeting||


TEMPAT ::: Nash Donut, Perda
TARIKH : 25 Mac 2009
JAM : 5.20 Ptg

25 Mac 2009 alhamdulillah suda gaji hehe...kisahnya hari ni mmg hari makan dr pagi aku dh isi perut aku ngn bihun + karipap 2bijik hehe tengahari plak p lunch kat bawal goreng dengan Dila, Arman, Penyu, Wazi, Tahir & Mie...walaupun aku just mam ns putih ngn sotong itu sudah memadai dengan kemeriahan yang ada..suda lama lor tak kuar camtu :-ss salah aku gak asik bz jer kan huhu....Agenda makan hari ini blm tamat, petang nya aku mmg mau bgegas pulang maklum la my mum takde so aku kena jadi org rumah la minggu ni, mmg agak bz la rutin aku...so, after keja mmg mau p amik gaji sekali ada la makhluk2 yang mula menyetan aku Ice Choc huh cukup mengiurkan.Mentang-mentang la sejak 2 menjak ni aku agak kurang selera makan diorg nk menjamu aku ngn benda alah yang blh menggemukkan aku mcm ROTI lorrr hehe...Untuk tidak menghampakan aku join la gak, skali camna ntah ku pandang, ku lihat ada seseorg yang ku kenali ciss PENYU...mmg sengaja nak melambatkan pjalanan aku pulang ke umah.But its ok aku leh gak layan SPA Q 2 episod yg ke 59 so esok last episod huhu mesti best :)

Sembang punya sembang tkuar plak event weekend ni n next project bln 7 ni..huru hara gak la idup aku ngn event yang bakal tiba nanti...Si treasurer lak dah bayar aku yg vice treasurer ni blm wat bayaran g hehe masih awal ada 3month lg :) Meeting nyett2....abis ngn makan ja lebih. But masih ada agenda yang blm aku settle kan ngna vice director coz dia ada kat kl skrg ni..so, for this weekend siap la director, treasurer n bung man...Huh malas lagi mau citer banyak2 so kita tgk ja gambar2 n citer yang bakal aku uplod kat blog ni kelak...

So..untuk menayang apa yang kami mam td sila la layari gambar kat bawah huhu : teristimewa buat MAMA DILA yang sedang jaga Ain kat umah huhu

Sebabkan Ice Choc ni la aku terlibat sama huhu
Tayang dkt skt my fav donut huhu

ni habuan PENYU hehe

So, mama dila jeles lagi ke? huhu kalo jeles ajak la papa mam p mam esok leh la kami join plak...hehe .

Rasanya hari ni mau 2kg plak berat aku naik huhu...Huh, mau pulang , mau masak....So, tamat di sini dulu...Next meeting 18 April 2009 insyaallah kalo rajin aku join lagik huhu. Daaa~~~

5 comments:

dieman said...

syedapnya donut tu.. x pa.. nti nk pi ngan bung & ain

fuziana said...

mmg syedap...nyumi...aik nk p ngn bung n ain ja? ajak la yana gak =((

omegabiru said...

yummy sedapnyer donut...

[mohamadtahir] [mz] said...

mmg sedap donut tuuu.... sedap lg kalu dpt mkn donut sama2... ramai2.. ngan kawan2 atau dgn yg trsayang:X

..."donut nmpk mudah dibuat dn kos murah tp ingt donut tu belom tntu sdap kalu x pandai buat..." sama la ngn manusia... jgn pndang mudah kalu xto dn x kenal hati budi org lain..

fuziana said...

sedap kalo pandai mkn ja bro....nk buat mmg la susah..susah nk penuhi kesedapan yg memakan...so, apapun air tangan kita tak sama utk merasai semua yg org lain ingini...