Sunday, March 29, 2009

||Family Day||

Sudah lama tak g berehat ngn kawan so, dalam keterpaksaan dan kesibukan yang melanda aku celahkan sedikit masa utk kawan-kawan aku weekend lepas kat Bukit Merah Resort.Best bangat lor...lg plak dpt masuk ngn harga yang agak murah huhu tq mr.isma n adinda azrul guek cayunk sama kamu hehe...Agenda hari bersama keluarga kali ni agak meriah dan every year mmg kami akan outing sama-sama disamping merai hari kelahiran sahabat handai...Ku hitung masa rupanya telah 4tahun kami bersama sekeluarga begini dan alhamdulillah tahun ini masih disempatan yang sama kami bersatu kembali....Ditambah pula dengan ahli keluarga baru so bertambah meriahlah nanti...So, takmo lg citer panjang2 mau layan pic kat sana jer hehe.

Yang aku dpt citer kat sana mmg best sbb ada kes membuli dan dibuli huhu...

takut lorr...aku tak pandai berenang hehe

mmg aksi azwan ni wat org pecah perut :P

My nurin...muahhh :*

Pengasuh je aku kat sana :D

family baru :D thanks for coming -- eila, as , angah n comei adila :D

Agenda tak berenti di Bukit Merah Resort, we all gerak ke Taiping mau p Zoo Taiping...but mmg takde rezeki kali ni hujan turun dgn lebatnya so kami melepak je kat terowong at last menyicah je kat taman...mlayan budak2 main kat taman mainan smpkan ada yg terjatuh buaian hehe but not me :D

Baby Nurin dh 1thn 6bln =12kg berat ooo :)

suka dia dpt main :)

Muncung nya...nurin wif along yana

Bukan stakat budak..org tua pun teringin..ceh :P

wanna join adila n is huhu

Beshh ooo dpt peluk adila ..wat aku rindu je sama dia hehe.Pasni mrs.isma kena bawak dia slalu tau huhu :D . mr.isma jgn peluk nnt mrs marah lorr hehe :P

Taman Tasek, Taiping

masing2 tak hingat :P


Puas menyicah n posing we all siap2 mau balik...agak lewat gak la smp umah,xcident lak kat hway...teruk siut.Dah la menumpang si isma so kol bape dia balik kena la aku ikut smpt lg kami tamatkan agenda malam tu ngn aktiviti riadah huhu "rahsia" thanks to azwan n adinda azrul,korang mmg rock huhu...So, next agenda aku serahkan kat u all aku follow jer :) pastikan projek oversea kita jd k :)


Thanks to being me smile
||Tamat suda lorrr||

5 comments:

Intan said...

CUTI TENANGKAN ATI LAGI BAGUS :p


AMBOI NANA MENYELAM NAMPAK :-"

Intan said...

AMBOI MENYELAM NAMPAK :))

fuziana said...

intan ::: hehe ye sgt la tu :)

p kerna tpaksa :P


biasa la myelam dlm diam :))

Intan said...

sambil menyelam minum air la katakan, x rugi masa sgt =))

fuziana said...

hahaha tau xpa :P


masa itu emas :)