Tuesday, March 10, 2009

||||




:::Pulau Pangkor:::

Mana mungkin aku mendiamkan diri tanpa berbuat apa2...spjg aku mem"block" blog aku ni, sebenarnya aku agak bz dengan keja aku...maaf lah, ramai juga yg pnc, email aku tuk mengetahui pkembangan terbaru n citer2 baru dr aku nih...hehe AMPUN ya.Aku sudah ketandusan idea utk menulis.

Hampir dua bulan aku sibuk melangsaikan Program FMD ...Alhamdulillah semuanya selesai walaupun dpt kesan 2,3 kes +ve di daerah seberang perai selatan...So, byk lg program susulan akan diatur selepas ini. Belum selesai program rawatan dijalankan aku bergegas ke Pulau Pangkor menghadari Mesyuarat Seksyen. Hati ni berat sangat nk pegi, ntah la kenapa....mmg aku moody sgt nasib la lensa aku ni selalu disisi...Tenang hati melihat keluasan mukabumi, lautan yang luas terbentang....

Alhamdulillah aku selamat menginap di Puteri Bayu....seronok sgt sbb dpt chalet cantik tepi pantai..leh la aku skodeng petang2 hehe...tapi itu semua angan ku.Sesampai di sana aku DEMAM :( ....Teruk jgk demam aku kali ni, tak penah2 smp meleleh2 hingusan, tak berenti bersin. Batuk jgn ckp la..sian kat roomate aku tak leh tido.Kepala ni mcm aku nk hantuk2 kat dinding pening taktau nk ckp dh..tapi aku still maintain hehe...balik meeting dok bilik je, tak leh nk skodeng :(
Walaupun demam yang agak melemahkan badan tapi aku smpt jgk pusing2 pulau, semuanya dh diatur so tak bagus la kan kalo tak join :D mcm nk tmuntah ja masa van naik turun bukit..huh, bpinau2 mata, naik pucat muka menahan hehe..nk bjalan punya pasal sanggup apa saja ...Aku malas nk citer apa yang dibincangkan dlm mesyuarat biar lah korang tahu aku pegi meeting utk berseronok hehe wlaupun byk jgk tanggungan keja yang tpaksa aku pikul pulang ke penang....
Penat sgt....DEMAM....aku taktau nk ckp apa sbb otak aku btl2 letih!!!mmg agak kurang waras....Layan je la pic aku ek kat sana :DSempat gak aku posing kat sana, asik amik gmbr org je hehe :D
Muka demam la kunun....

Aku dh selamat sampai ke rumah tepat jam 6.04ptg....Masih tiada masa utk aku merehatkan diri...terlalu byk perkara perlu aku selesaikan utk hari esok...Harap aku tabah menghadapi.Ada job...........Mau study....

~~~Daaaa~~~~











6 comments:

kuin said...

bestnya yana p pangkor huhu.. cian dia deman.. dah ok ke skrg??

indera said...

wahhh pic pertama cam kat tempat sejuk heheheheh...

fuziana said...

kuin ::: hehe best la cuma demam yg buat tak best :(

pas kenduri ni demam balik :((


abg indera ::: hehe...time tu ujan..lens bkuap... hehe :D

omegabiru said...

elok gak tuh cuti2 sambil bermesyuarat...

Intan said...
This comment has been removed by the author.
Intan said...

amboi-2 pi bercuti dgan si dia ek..

rajen betol g bercuti ngan Si "A" :P


x ajak intan pun :((


nnnti nak tarek tinger si "A" tunggu la intan balik sana :-L