Tuesday, June 3, 2008

:::: 1 Jun 2008 ::::

Dah lama rasanya aku tak kongsi apa yang aku buat dua, tiga hari ni...
Nak kata banyak keja tu tak la sangat cuma adalah something yang aku buat dan masih dalam percaturan samada aku mau lebih bergiat aktif ataupun tak.
Banyak jugak offer sblm ni yang aku dpt cuma takda confident nk wat btl2 tapi bila mendapat sokongan ramai pihak aku mula menyukai hobi aku ni...

so...tolong la korang nilai keja tangan aku kat bawah ni yer....

:snow29::snow29::snow29:
















:snow09:aku tak smpt nk edit lawa2....just nk kongsi apa yg termampu aku wat :snow09:

4 comments:

[mohamadtahir] [mz] said...

permulaan penuh bermakna...i will support u:)


..sesuatu yg kita blom buat, belom coba lagi jgn cepat melatah...buat dlu bru pkir dan baiki kelemahan itu....kesabaran la yg slalu dan paling menduga kita!

fuziana said...

tima shih bro... :D


bro...i need your help, maybe we will be partner next shooting...amcm?

for editing i dh ada someone... :D

[mohamadtahir] [mz] said...

kita kasi gegarrrr:))huhu...


skodeng, editing n do it apa yg termampu dgn 'smart' not hard!!

fuziana said...

wahhh...semangat nya my bro ni ;))

ok la....u join la i ngn my partner sorang g yer ;)