Wednesday, May 7, 2008

Malas tapi....

Hotel Imperial International Sabah

Malas nk kata apa-apa, just nk share pic kat sini....terpegun betul ngn hotel ni, lawa, cantek,...tak rugi betul outstation kali ni...


Yg penting dpt posing kat kusi ni hehehe


hehehe


Labuan-Kota Kinabalu

Letihnya...hari ni taktahu la nape, rasa lemah sgt tak bermaya rasanya...
yg sebenarnya aku bangun lewat rini hehehe kol10 baru mangun :|
lepas je mandi terus online maklum la taktau nk watpa...leka nya online smp terlupa hari ni nk kena check out, feri ke k.k kol1tghari...
terkejar bersiap bila alarm dh bunyi jam 11.45pg...masa tu baru la terasa perut ni lapar sgt....huaarggghh tensi ngn pangai sendiri rini...ni gara2 smlm, aku tak mkn byk sgt, harap mkn ketam jer kat tanjung aru :|
balik hotel nk tido tak blh asik ingatkan "dia" ja...rindu ke dia pada aku lg....masih sperti dulu ke hatinya pada aku :|

arghhh, tensionnya pala ni ingatkan dia...............

1.00 tghari

Ramainya org nk g k.k rini, perut lapar..barang plak berat nk bawak :((
nasib la dpt seat 1st class leh la rest skt...sempat gak aku online ngn intan n hcj ;)) tapi sengaja aku off line sbb dpt benda ni...tgk la hehehe

makan maggi sj bah atas feri

cerita-cerita diatas takda kena mengena ngn pakcik yg sibuk nk bergambar ngn maggi aku tu hehehe




No comments: