Friday, May 30, 2008

:::30 Mei :::

Hari ni pening sangat pala aku ni :hilo:dah la cam nk demam:sakit:

Minggu depan dah nk kena tukar bilik baru so,byk la brg nk kena kemas
sedih sgt, lately ni every 2years aku mesti tukar bilik ..baru nk mesra2 dh kena tukar lg
::(

Tapi apa leh buat...saya yang menurut perintah. Anyway aku just kena tukar bilik ja but still department yang sama :eheh: so keja aku tetap mcm biasa , outstation lama2, meronda sa-malaya, bertenet smp bengkak mata ---tu pun kalo dok kat opis la :ahaha:

Aku mmg takda keja pun kalo dok kat opis ni, asik dok melayari tenet dr kol8-5...wugi wet kerajaan bayar gaji kat org cam aku ni :anongnangyari:

apapun aku tetap suka ngn keja aku ni...walaupun enviroment nya hanya sesuai utk org lelaki tapi aku tetap akan keja ni smp pencen :inlove:


so, mggu depan aku keja ngn suasana baru, bilik baru...behh nyerrr, tak sabar lak aku nk kemas2 brg ni :woooh:


ok la korang tu jer aku nk ckp :devilishgrin:

choww
:astig:


MORALNYA :---> Aku nk testing icon tu jer sbnrnya :ahaha::ahaha:

2 comments:

Intan said...

bila plak nak pindah opis kat sini :-"

fuziana said...

tgk la dulu, takto bila :|