Wednesday, May 21, 2008

::21 Mei 2008::

Huhhh, penatnya rini...keja keja keja....
walaupun tak teruk mana tapi bila bjemur je tengah panas mula2 kepala otak aku ni nk panas ja :D

Selagi tak result ammonia tak reduce smp 0 selagi tu la aku kena p amik bacaan :(( penat siot, makin hari makin bertambah lak ladang yang nk kena aku p reading :((
udah la panas bangat skrg ni, buah duyan la dok bgayut ja ...wat aku tgugat :( eiii tak leh tahan betoi aku ngn duyan :D

anyway..i hope keja leh settle dlm next week :| kalo tak hitam la kulit aku yg putih ni ahaksss :D

-----itu lah keja aku yg tak sudah2----


Hari lak Hari Lahir My Tok....Tom Binti Udoh :D


Walaupun kat spital aku tetap gak nk banjer tok aku Bubur Ayam McD hehehe....
Lagipun tu la satu2 nya pembuka selera tok aku bila tak lalu makan :|

Harap2 tok beransur pulih hari ni...tak sabar aku nk balik umah hari ni... :D

Doa ku :----> " Semoga Allah memberi kesihatan yang baik pada tok, smoga allah panjangkan umur tok dan smpt tgk aku kawen...i.allah....amin..."


Now 4.06 pm...tggu nk punch ja kol 5 :)

Semoga Hari ini semua insan yang mengenali aku sentiasa dalam lindungan Allah swt.........AMIN


::end::

2 comments:

Intan said...

semoga tok yana cepat sembuh dan sempat..Insyallah sempat tu dia tgok yana kawen :D...

fuziana said...

i.allah kalo allah memperkenakan doa kita.... :D